Varme og ventilation

Intelligente Bygnings Installationer

Komfort, energibesparelser og høj sikkerhed

Varme og ventilation

 

Integreres varme- og ventilationsstyringen med IHC overføres de informationer, I som familie via jeres dagligdag giver systemet, uhindret til styringerne. Dermed indretter de sig automatisk efter om I er hjemme, taget på ferie, gået i seng eller har åbnet et vindue. Denne uhindrede overførsel af informationer sikrer alene på baggrund af jeres adfærd, en utrolig nem og sikker årlig energibesparelse. I skal altså ikke selv rundt i hele huset for at justere både varmen og ventilationen.

 

i-bi har udviklet et unikt koncept af programmer som fuldt ud opkvalificerer den "almindelige" pasive solafskærmning til en fuldautomatiske solafskærmning. Således at varmetilskudet fra vinduerne direkte bliver indregnet i både varmestyringen og ventilationssystemet. Dermed arbejder alle de varmeproducerende og det varmefordelende system for første gang sammen. Til stor glæde for både komforten og økonomien.

 

Via dette unike system får I mulighed for maximalt udnyttelse af den gratis solvarme om vinteren, samtidig med at overophedning om sommeren automatisk forebygges. Dermed reduceres varmeforbruget yderligere.

Sigurd Rings Vej 29 5200 Odense V hp@i-bi.dk 20 62 00 30