Lys

Intelligente Bygnings Installationer

Komfort, energibesparelser og høj sikkerhed

Lys.

 

I en moderne bolig er der mange måder at hvorpå lyset kan betjenes, det kan være fra tryk ved alle døre, en bevægelses-sensorer (PIR) som automatisk tænder og slukker for lyset, det kan også være styret af om det er lyst eller mørkt udenfor, eller måske tidspunktet på dagen. Selve lysniveauet kan være afhængig af om I er gået i seng eller om I er oppe. Mulighederne er mange.

 

Hvordan lyset skal tænde og slukke afhænger også af hvilke rum der er tale om, børne- og badeværelset har f.eks. vidt forskellige forbrugsmønstre. Rummets nuværende funktion og f.eks. barnets alder har også betydning.

 

Det anbefales at installere en bevægelsesføler (PIR) i de fleste rum. Den placeres højt på væggen evt. helt oppe ved loftet eller ude i selve loftet. En PIR føler i rummet giver foruden mulighed for automatisk tænd/sluk af lys og stikkontakter også en høj komfort. At lyset selv tænder og slukker opleves af de fleste som utroligt behageligt, og savnes hurtigt i de rum hvor det ikke er automatisk.

 

I de rum hvor I vælger at opsætte en PIR, får I via adgang til vores unikke "Freedom Living" programmer også mulighed for næsten 100% frit at indstille hvorledes den gennerelle rumbelysning skal opføre sig. Her skulle det være muligt at tilpasse loftlyset til næsten alle tænkelige situationer.

 

Det er via disse unikke i-bi programmer I får mulighed for SELV at tilpasse lyset til familiens skiftende behov, uden assistance af hverken elektriker eller tekniker.

 

Ens tryk giver en forbedret oplevelse af hele huset.

I badeværelserne kan lyset bla. styres sådan.

 

Trykket ved yderdøren kan f.eks. indeholde disse muligheder.

Soveværelset er en vital del af styringen i den moderne bolig.

Med det unike i-bi program får I uendelige muligheder for SELV at indstille hvordan lyset skal virke.

Sigurd Rings Vej 29 5200 Odense V hp@i-bi.dk 20 62 00 30