Uendelige indstillingsmuligheder

Intelligente Bygnings Installationer

Komfort, energibesparelser og høj sikkerhed

Uendelige indstillingsmuligheder.

 

Med det unikke i-bi program, kan I for første gang selv ændre funktionaliteten i takt med familiens udvikling, eller årets gang, uden at betale hverken elektriker eller tekniker for at få det lavet.

 

Indstillingsmulighederne er mange, og spænder lige fra ingen automatik til anvendelse af:

 

• Faste tidspunkter på dagen.

• Om det er lyst eller mørkt udenfor.

• Om I selv er i rummet.

• Om døren er åben eller lukket (typisk kun yderdøre)

• Om I er vågne eller sover.

• Timer, hvor lang tid skal der gå inden automatikken slukker.

 

Foruden alle disse muligheder for tænd/sluk af lyset, får I også mulighed for selv at indstille

hvilket af 3 niveauer lyset skal tænde på.

 

Alle disse muligheder kan I selvfølgelig frit kombiner.

 

4 eksempler.

 

1. Stikkontakten i haven eller ved indgangspartiet kan ved juletid f.eks. indstilles til selv at tænde, når det bliver mørkt, og slukke igen, når I går i seng og aktiverer ”Godnat”.

Om sommeren anvendes den samme stikkontakt f.eks. til havelamperne. Her ønsker I måske selv manuelt at tænde lamperne, men at de automatisk slukker når I går i seng eller tilkobler alarmen.

Kontakterne kan under ferier også indstilles til automatisk havevanding.

 

2. I gangen ønskes lyset måske ændret fra altid at tænde ved aktivitet, til kun at tænde ved aktivitet, når det er mørkt. Eller måske skal det slet ikke tænde automatisk, men kun slukke efter nogen tid, hvis I selv har tændt det.

 

3. Lyset i indgangspartiet eller en længere indkørsel kan f.eks. indstilles til at tænde på lavt niveau, når det bliver mørkt, og automatisk gå på højt niveau, når I går ud i området eller f.eks. åbner yderdøren. Når I går ind igen returnerer det automatisk til det lave niveau. Hvis I i en periode har lys fra julebelysning i området, ønsker I måske at det skal forblive på det lave niveau.

Når I går i seng kan lyset automatisk slukke, og indstilles til f.eks. kun at tænde ved lavt niveau, eller slet ikke tænde, hvis der bliver aktivitet i området.

 

4. I værelset er der også behov for at ændre virkemåden i takt med at barnet vokser op. Ved de allermindste ønsker I måske selv at tænde og slukke, uden indblanding af automatikken. Hvorimod de lidt større børn kan have stor glæde af hjælp til at få slukket efter sig. Senere skal rummet måske anvendes til gæsteværelse, depot eller noget helt tredje, som hver især har sine egne krav til belysningen.

 

Sigurd Rings Vej 29 5200 Odense V hp@i-bi.dk 20 62 00 30