Fordele med IHC

Intelligente Bygnings Installationer

Komfort, energibesparelser og høj sikkerhed

Fordele med IHC

 

Hvis IHC systemet allerede er en fast integreret del af husets El-installationer er det meget let at sammenkoble varmestyringen med dette. Sammenkoblingen giver f.eks. mulighed for at varmestyringen automatisk tilpasser opvarmningen efter Jeres dagligdag. Dermed kan temperaturen automatisk sænkes når I f.eks. aktiverer "Godnat" eller tilkobler alarmen. Temperaturen hæves selvfølgelig automatisk igen når I står op eller kommer hjem.

 

Med i-bi´s "Freedom Living" koncept får I desuden mulighed for selv at indstille, og ændre, hvilke automatiske funktioner der skal påvirke temperaturen i de enkelte rum. Dermed muliggøres ikke kun yderliger besparelser, men også en langt stører fleksibilitet.

 

Hvis I vælger at sikre jeres vinduer med vinduesvagter, kan varmeanlægget også indrettes så det automatisk lukker for varmen, når et vindue åbnes.

 

Varmestyring måler og regulerer temperaturen individuelt i hvert enkelt rum, dermed sikres den optimale rumkomfort, samtidig med en energirigtig udnyttelse af varmen. Rumtemperaturen i de enkelte rum vil derfor, afhængigt af installation og Jeres unikke indstillinger, variere hen over døgnet.

 

Til generel betjening af varmeanlægget monteres der et betjeningspanel med 3 tryk og 3 dioder. Trykket kan være fysisk, så placeres det ofte i teknik skabet, eller digital, så betjenes det via en computer eller en iPad.

Med betjeningspanelet er det meget nemt at ændre varmeanlæggets virkemåde i hele huset fra ét tryk, det kan f.eks. være, når I venter gæster eller tager på ferie.

 

Hvis I vælger at integrerer et ventilationsanlæg fra Nilan, tilpasser det sig også indstillingen af dette panel.

I alle rum med gulvvarme, bør der fra temperatursensoren føres et rør med en temperaturføler ned i gulvet. Dette tjener bl.a. 3 formål:

 

  1. Modvirke at gulve i rum med fliser, klinker eller lignende hårde gulve føles kolde.
  2. Beskytte trægulve mod overopvarmning. Trægulve tåler kun en temperatur på max 30-32oC på undersiden.
  3. Modvirke at gulve føles kolde, når f.eks. solen varmer rummet op og rumtermostaten lukker for varmen.

 

Note: Undlades gulvføleren, vil alle typer gulve føles kolde, når f.eks. solen eller andre varmekilder opvarmer rummet og rumtermostaten lukker for varmen.

 

 

Sigurd Rings Vej 29 5200 Odense V hp@i-bi.dk 20 62 00 30