Nye muligheder

Intelligente Bygnings Installationer

Komfort, energibesparelser og høj sikkerhed

En verden af muligheder.

 

Hos i-bi sætter vi brugeren af boligen i højsædet, så for at I får mest muligt ud af det intelligente system, arbejder vi altid til fast pris, men aldrig til standard indhold. Vi bliver derfor jævnligt mødt med ønsket om én eller flere ekstra funktionaliteter.

 

Hvis ønsket er noget som IHC kan opfylde, så laver vi det.

 

Vi er derfor på forkant med nybyggernes ønsker og syntes selv det er en win - win situration, - I får en bedre bolig og vi får et bedre produkt..

 

Nogle af de funktioner som i-bi har tilføjet er bla.

 

Ægte fuldautomatisk solafskærmning:

Med i-bi´s solafskærmningsprogrammer får I med IHC for første gang mulighed for ægte fuldautomatisk styringen af solafskærmningerne. Dermed får I optimale muligheder for at udnytte den gratis solvarme, samtidigt med forebyggelse mod overophedning om sommeren.

Med fuldautomatisk solafskærmning kan der opnås meget store resultater på varmeforbruget.

Diodeblink i alle rum efter tilkobling af alarmen:

For at gøre livet så usikkert for en evt. tyv som muligt, har i-bi indført funktionen diodeblink ved tilkobling af alarmen.

 

Mulighed for PIR styring i soverum:

PIR styring i soverum er normalt en rigtig dårlig ide, fordi lyset vil tænde, når den sovende vender sig i sengen, med i-bi´s styring spærres der automatisk for PIR’en når barnet puttes.

 

Lokal natsænkning med indikering i børneværelser:

For at optimerer børneværelset til både ophold, leg og søvn har vi udviklet et program som let lader Jer indstille varmen i rummet til den ønskede aktivitet, og via dioden er i aldrig i tvivl om indstillingen.

 

Tag fuld kontrol over lys og varmeanlægget:

Med Freedom Living konceptet fra i-bi, er det nu blevet muligt for brugerne af huset frit at indstille den individuelle virkemåde af både lyset og varmen i hvert rum eller f.eks. de udvendige stikkontakter.

I kan nu selv ændre funktionaliteten i takt med familiens udvikling, eller årets gang, uden at betale hverken elektriker eller tekniker for at få det lavet.

 

Dørklokken spærres ved tilkobling af alarmen:

For at besværliggøre livet for en evt. indbrudstyv, spærres dørklokken, når alarmen tilsluttes eller I aktiverer ”Godnat”. Dermed kan tyven ikke vide sig sikker på om I er hjemme eller ej.

 

Bestem selv:

Det er yderst fornuftigt med dioder i trykkene, de kan give mange vigtige informationer om systemets indstillinger. Det kan dog være meget svært allerede under planlægningen af huset at vide hvilken information der er relevant de næste 30 år. Vi indbygger derfor altid et lille program der tillader at I selv kan ændre betydningen.

Beskyt vinduespudseren:

Med vinduespudserens egen kode køres alle udvendige persienner, markiser o.lig. op/ind, og forbliver der til han igen indtaster koden. Dermed slipper i både for uskønne sikkerhedsafbrydere ved hver enkelt solafskærmning, men også for at kravle på stiger hvis han skulle have glemt at tænde igen.

 

Dette er ikke den komplette liste, så hvis I søger en speciel funktionalitet så spørg endelig.

Sigurd Rings Vej 29 5200 Odense V hp@i-bi.dk 20 62 00 30